Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Αίμα Μουσουλμάνου με δανεικά

Αγαπημένε μου Χρυσαυγίτη,

Είσαι χαρούμενος, το ξέρω, ο Κασιδιάρης αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών, το κόμμα πηγαίνει μία χαρά και η θεία σου βγήκε από το χειρουργείο ζωντανή και σχετικά καλά στην υγεία της. Το ξέρω, είχες μεγάλη αγωνία για τη θεία σου, την αγαπάς πολύ και, όταν έμαθες ότι κινδυνεύει, έχασες τη γη κάτω από τα πόδια σου. Οι γιατροί όμως έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν και, παρότι είχε χάσει αρκετό αίμα, κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Χαίρομαι για εσένα και τη ναζί θεία σου που, από μικρό, σε νουθετούσε για την ανωτερότητά σου έναντι των άλλων.

Όμως, είναι κάτι που σου έχουν κρύψει, δεν ήθελαν να σε πικράνουν, αλλά εγώ θα στο πω για να σπάσω και λίγο πλάκα μαζί σου.

Η θεία σου δεν είναι Ελληνίδα, στις φλέβες της κυλάει αίμα μουσουλμανικό και εβραϊκό, το συνέλεξε ο Ελβετικός Ερυθρός Σταυρός, από διάφορους εθελοντές στη Ζυρίχη (ανάμεσά τους και κάποιοι καθολικοί, αλλά και άθεοι). Άσε το άλλο, το κόστος του αίματος το έχει πληρώσει ένας ανθέλληνας Ολλανδός και, κάποια στιγμή, αν δεν κάνουμε κι άλλο "κούρεμα" (μάλλον θα κάνουμε) θα του τα επιστρέψουμε με τόκο.

Μπερδεύτηκες τώρα, καλέ μου Χρυσαυγίτη; Δίκιο έχεις. Πώς να επεξεργαστείς όλα αυτά τα δεδομένα, εσύ απλά ήξερες ότι - ως Έλληνας, λόγω αίματος - είσαι ανώτερος από τους άλλους. Δεν έχει σημασία που γράφεις το είναι με Η και Ε, στις φλέβες σου κυλάει ελληνικό αίμα, αυτό είναι το σημαντικό. Τώρα; Η θεία μολύνθηκε αλλά ζει, τα χρήματα για το απαραίτητο - για τη ζωή της - μουσουλμανικό, εβραϊκό ή άθεο αίμα, πληρώθηκαν με δανεικά και κίνδυνο να δεσμευτεί ο ορυκτός πλούτος της χώρας.Τι λες να κάνουμε; Μήπως να την αφήσουμε να πεθάνει; Θα ήταν κι αυτό μια λύση, πολλοί θα πουν ότι της αξίζει κιόλας, αφού με τη διδασκαλία της μπορεί να έχει στερήσει τη ζωή σε πολλούς αδύναμους, "διαφορετικούς".

Όχι, καλό μου κτήνος, δεν θα αφήσουμε την αγαπημένη σου θεία να πεθάνει, δεν θα αφήσουμε κανέναν να πεθάνει. Θα κάνουμε επανάσταση, θα βγούμε από τα σπίτια μας και θα πάμε να κάνουμε ουρές στα Νοσοκομεία για να δώσουμε δύο φορές το χρόνο αίμα. Να καλύψουμε τις ανάγκες της χώρας, να μη χρειαστεί ούτε μια σταγόνα αίμα από τους χαζούς και κακούς Ευρωπαίους για να σώσουμε τους ανθρώπους μας, να γίνουμε εμείς εξαγωγείς ζωής, να σταματήσουμε να πληρώνουμε για κάτι που αναμφισβήτητα μπορούμε να αποκτήσουμε από μόνοι μας. Δεν χρειάζεται τεχνογνωσία, ούτε κεφάλαια, για να γίνουμε εξαγωγείς ελπίδας για ζωή.

Σε αυτή την επανάσταση, καλό μου κτήνος, μέχρι κι εσύ μπορείς να σταθείς δίπλα στους ανθρώπους.
Αίμα Μουσουλμάνου με δανεικά | ΕΛΛΑΔΑ | Protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου