Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Οκτάχρονος παντρεύτηκε εξηντάχρονη στη Νότια Αφρική!



Ένα 8χρονο αγόρι παντρεύτηκε 60χρονη γυναίκα στην Νότια Αφρική, μετά από μια...μεταφυσική προτροπή. Σύμφωνα με την οικογένεια του αγοριού, ο παππούς του, ο οποίος έχει πεθάνει, ήταν ερωτευμένος με την 60χρονη και το πνεύμα του ζήτησε από τον εγγονό του να την παντρευτεί για λογαριασμό του.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον εκατό περίπου καλεσμένων στην επαρχία Γκαουτέγκ. Τα μέλη της οικογένειας του αγοριού συμφώνησαν να τελεστεί το μυστήριο, φοβούμενα την αντίδραση των πνευμάτων σε περίπτωση που αγνοούσαν την επιθυμία του νεκρού προγόνου τους. Το 8χρονο αγόρι ωστόσο, είναι πλέον πατριός των 5 παιδιών, άνω των 27 ετών, της 60χρονης γυναίκας που είχε από προηγούμενο γάμο της.Το αγόρι δήλωσε στους δημοσιογράφους πως σκοπεύει όταν μεγαλώσει να παντρευτεί μια γυναίκα της ηλικίας του και προς το παρόν σκοπεύει να συνεχίσει το σχολείο.
Ο γάμος έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αλλά οι δύο οικογένειες ισχυρίζονται πως το έκαναν για να κατευνάσουν τον κόσμο των πνευμάτων και γνωρίζουν πως τώρα οι πρόγονοι της οικογένειας του αγοριού θα είναι ευχαριστημένοι. Σύμφωνα με δηλώσεις τους το ζευγάρι θα συνεχίσει να ζει ξεχωριστές ζωές  μετά το μυστήριο. 

Οκτάχρονος παντρεύτηκε εξηντάχρονη στη Νότια Αφρική! | www.athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου